Dataspecialist Farmacie Groepen

Functieomschrijving

Als dataspecialist bij PharmaPartners krijg je de eindverantwoordelijkheid over uitdagende en complexe softwareprojecten bij grote klanten. Door jouw kennis en kunde, profiteren miljoenen mensen van de uitstekende eerstelijns zorg in Nederland. Word jij onze nieuwe collega?!


Dit ga je doen als dataspecialist

Als dataspecialist bij PharmaPartners zul je altijd uitgedaagd worden. De projecten die wij uitvoeren zijn omvangrijk en complex. Samen met drie andere dataspecialisten ben je actief binnen de afdeling farmacie groepen. Met de opgedane kennis en ervaring op het gebied van ICT (Linux) voel je de verantwoordelijkheid om de leiding te nemen voor de dataspecialisten en de projecten zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat zijn je voornaamste taken?

Jij zorgt ervoor dat het proces van bestandsbewerkingen en de conversies (vanuit de klantbehoefte) naadloos verwerkt worden in de nieuwe systemen. Jij doet dit vanuit ons kantoor (of jouw thuisbasis). De business consultant, die ook in je team zit, gaat naar de klant voor implementaties, uitleg, presentaties, trainingen en/of opleidingen.
Jouw verantwoordelijkheid ligt bij de inrichting van het systeem bij nieuwe klanten, het instellen van de systeemparameters en het koppelen van het klantsysteem met andere systemen. Vanzelfsprekend komen hier complicaties bij kijken. Aan jou de taak deze op te lossen en het systeem te optimaliseren. Ten slotte lever je data en rapportages aan de klanten of derde partijen.

Dit zeggen jouw toekomstige collega's over de functie: ‘De afwisseling in werkzaamheden is enorm. De constante zoektocht naar verbetering zorgt er voor dat je altijd uitgedaagd wordt!’

Functievereisten

Dit hebben we jou te bieden

Wij hechten veel waarde aan een lange termijnrelatie. Bij ons krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen. We zorgen ervoor dat we jouw functie afwisselend en uitdagend houden. Daarnaast krijg je individuele training en coaching om je dromen en ambities waar te maken. Je komt terecht in een transparante en overzichtelijke organisatie waar alles bespreekbaar is, van werkvloer tot directiekamer. De sfeer wordt er ook in gehouden door een borrel op zijn tijd en afwisselende werkuitjes.

Onderdelen van ons arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Een goed salaris;
 • Een aantrekkelijke bonusregeling;
 • €500,- persoonlijk budget voor sport-/gezondheidstoepassingen;
 • Budget voor opleidingen;
 • Werken in ‘hybride teams’ (goede balans tussen kantoor/thuiswerken);
 • 26 vakantiedagen, mogelijkheid om 5 extra dagen te kopen (naar rato);
 • Uitstekende pensioenregeling.

Jouw toegevoegde waarde!

Als dataspecialist bij PharmaPartners is het van belang dat je accuraat en toegewijd te werk gaat, om de bestandsbewerkingen en conversies zo goed mogelijk te verwerken. Wij zijn op zoek naar iemand die al meerdere vergelijkbare projecten heeft afgerond. Met je opgedane (ICT) kennis en ervaring ga je onze dataspecialisten coachen en begeleiden. Om problemen op te lossen of te voorkomen is het van belang dat je analytisch zeer sterk bent.
PharmaPartners is marktleider in Nederland op het gebied van geïntegreerde zorgsystemen, en daar zijn we trots op! We zoeken iemand die proactief te werk gaat, continu zoekt naar nieuwe mogelijkheden en oprecht geïnteresseerd is in marktontwikkelingen.

Ook beschik je over:

 • Hbo-diploma richting ICT (bijvoorbeeld informatica);
 • Aantoonbare kennis en ervaring met besturingssystemen zoals Linux;
 • Kennis van programmeertalen, zoals COBOL en 4GL;
 • Kennis van databasemanagementsystemen zoals SQL;
 • Ervaring met (bash)scripting;
 • Je bent communicatief sterk en gaat klantgericht te werk.