(junior) Dataspecialist Farmacie

Functieomschrijving

Als dataspecialist bij PharmaPartners krijg je de verantwoordelijkheid over uitdagende en complexe softwareprojecten bij zelfstandige apotheken. Door jouw kennis en kunde, profiteren miljoenen mensen van de uitstekende eerstelijns zorg in Nederland. Word jij onze nieuwe collega?!


Dit ga je doen als dataspecialist

Als dataspecialist word je onderdeel van de afdeling farmacie. Dit houdt in dat je te maken gaat krijgen met uitdagende projecten van zelfstandige apotheken. Jij zorgt ervoor dat de grote aantallen bestandsbewerkingen en conversies (vanuit de klantbehoefte) naadloos verwerkt wordt in nieuwe systemen. Andere belangrijke taken zijn: de inrichting van het systeem bij (nieuwe) klanten, het instellen van de systeemparameters en voor het koppelen van het klantsysteem met andere systemen. Vanzelfsprekend komen hier complicaties bij kijken. Aan jou de taak deze op te lossen en het systeem te optimaliseren. Gedurende dit traject staat de klantbehoefte centraal! Ieder traject vertrekt je vanuit dat oogpunt, (digitaal) samenwerken en communiceren speelt hierbij een belangrijke rol.

Dit zeggen jouw toekomstige collega's over de functie: ‘De afwisseling in werkzaamheden is enorm. De constante zoektocht naar verbetering zorgt er voor dat je altijd uitgedaagd wordt!’


Dit hebben we jou te bieden

Wij hechten veel waarde aan een lange termijnrelatie. Bij ons krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen. We zorgen ervoor dat we jouw functie afwisselend en uitdagend houden. Daarnaast krijg je individuele training en coaching om je dromen en ambities waar te maken. Je komt terecht in een transparante en overzichtelijke organisatie waar alles bespreekbaar is, van werkvloer tot directiekamer. De sfeer wordt er ook ingehouden door een borrel op zijn tijd en afwisselende werkuitjes.

Onderdelen van ons arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Een salaris variërend tussen de €2300,- en €3400,- bruto per maand (fulltime).
  Afhankelijke van je kennis en ervaring;
 • Een aantrekkelijke bonusregeling;
 • €500,- persoonlijke budget;
 • Budget voor opleidingen;
 • Werken in ‘hybride teams’ (goede balans tussen kantoor/thuiswerken);
 • 26 vakantiedagen, mogelijkheid om 5 extra dagen te kopen (naar rato);
 • Uitstekende pensioenregeling.

Vereisten

Jouw toegevoegde waarde!

Als dataspecialist bij PharmaPartners is het van belang dat je accuraat en toegewijd te werk gaat, om de bestandsbewerkingen en conversies zo goed mogelijk te verwerken. PharmaPartners is marktleider in Nederland op het gebied van geïntegreerde zorgsystemen, en daar zijn we trots op. We zoeken iemand die proactief te werk gaat, continu zoekt naar nieuwe mogelijkheden en oprecht geïnteresseerd is in marktontwikkelingen. Zodat jij je bedragen kan leveren aan het blijven van marktleider.

Ook beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau, ICT gerelateerd;
 • Ervaring met het besturingssysteem Linux is een pré;
 • Kennis van databasemanagementsystemen zoals SQL is een pré;
 • Ervaring met batch(scripting) is een pré;
 • Je bent communicatief sterk en gaat klantgericht te werk.


Dit is PharmaPartners

PharmaPartners biedt samenwerkende zorgverleners en patiënten al veertig jaar geïntegreerde zorgsystemen die toegang geven tot betrouwbare, actuele en complete (patiënten)informatie. Wij zijn gevestigd in Oosterhout en onze organisatie bestaat in inmiddels uit 200 werknemers, verdeeld in verschillende business units. PharmaPartners verbindt voor verbetering en realiseert, samen met klanten en partners, de beste eerstelijnszorg door het inzetten van onmisbare ICT toepassingen, in de verbinding van zorgprofessionals rondom de patiënt. PharmaPartners legt de focus op gezondheidswinst met geïntegreerde patiëntgerichte 24-uurszorg.

Word jij onze nieuwe collega?

Reageer dan via de sollicitatiebutton! Voor vragen of extra informatie kan je altijd contact met ons opnemen!