Overslaan naar content

Test Specialist

Op locatie
 • Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland
R&D

Functieomschrijving

Als Test Specialist het verschil in de zorg maken? Dat kan bij PharmaPartners. Met je hoofd in de ICT en met je hart in de zorg. Hoe? Lees snel verder! 


PharmaPartners ontwikkelt en beheert zorgsystemen voor de geïntegreerde eerstelijns zorg. Onze vier Business Units bestaan uit:

- Huisartsenzorg: hierbij ligt de focus op het ontwikkelen van het systeem Medicom voor huisartsen;

- eHealth: hierbij ligt de focus op het ontwikkelen van onze (patiënten)applicaties MijnGezondheid.net en MedGemak;

- Farmacie & Farmacie Groepen: hierbij ligt de focus op het ontwikkelen van het systeem Pharmacom voor apothekers;


Wij ondersteunen hen met software voor hun core business activiteiten. Wij helpen onze klanten om efficiënt te werken waarbij de veiligheid van de patiënt continu wordt bewaakt. Je komt te werken bij een domeinkenniskampioen en marktleider op het gebied van eerstelijnszorg. Hoe? Je collega vertelt je hier meer over: “Ik ben begonnen als junior testspecialist binnen R&D huisartsenzorg. Als junior tester in opleiding ging ik bij PharmaPartners een opleidingstraject in. Mijn collega’s hielpen me tijdens dit traject bij het verkrijgen van inzicht in de complexe IT-landschappen en terminologie. Daarnaast heb ik een aantal cursussen gevolgd (ISTQB foundation, ISTQB Agile tester en IREB).


Na dit opleidingstraject verschoof mijn focus van theorie naar praktijk en ging ik mijn opgedane kennis toepassen binnen de scrumteams. In deze teams pak ik samen met mijn collega’s uitdagende zorggerelateerde projecten op binnen de dynamische (IT-)omgeving van PharmaPartners. Mijn collega’s helpen mij met de theorie in de praktijk toepassen en zijn altijd bereid om hun kennis over te dragen, mits je zelf het initiatief hiervoor neemt.”

Jan van Uijen – Testspecialist 

In deze rol werk je nauw samen met een scrumteam en werk je samen met ontwikkelaars en collega-testspecialisten aan het ontwerpen, beschrijven, uitvoeren en automatiseren van tests. Hierdoor versnellen we het acceptatie proces en het algehele release proces en neemt de kwaliteit van zorg toe. Zo ontstaat er meer regie in het zorgproces. 

Als Test Specialist vind jij het leuk om…

 • Ervaring op te doen als Test Specialist en een bijdrage te leveren aan het automatiseren van testen, met diverse test-tooling zoals Ranorex, Postman, Xray en Cypress; 
 • Nauw samen te werken in een scrum team van gedreven Business Analisten, Ontwikkelaars en Testers waarbij je een cruciale bijdrage levert aan de verbetering van de gezondheidszorg;
 • Verantwoordelijk te zijn voor het voor het beoordelen van requirement specificaties op consistentie, volledigheid en testbaarheid;
 • Testplannen en testscripts op te stellen en hiermee testen uit te voeren;
 • Jouw testresultaten te analyseren en te vertalen naar aanbevelingen voor stakeholders.

En doe je dat allemaal het liefste samen met open, eerlijke en behulpzame collega’s in een hechte, informele organisatie? Dan past de functie van Test Specialist bij PharmaPartners zeker bij jou!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Vereisten

Herken jij je hierin?

 • Jij hebt een opleiding op HBO- of academisch niveau afgerond en in het bezit van een ISTQB Foundation, of bereid om deze te behalen?;
 • Je hebt tussen de 0-3 jaar werkervaring opgedaan als softwaretester en gewerkt met divers test-tools;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met verschillende testmethodieken en -technieken in een complex softwaresysteem;
 • Je hebt oog voor kwaliteit, een pragmatische instelling en een sterk analytisch vermogen;
 • Je kunt je in het Nederlands en Engels zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken.

En is dit wat jij zoekt?

 • €500,- persoonlijk budget: Gebruik het voor een sportabonnement, of investeer in je eigen ontwikkeling.
 • 26 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld; eventueel kun je zelfs nog 5 extra vakantiedagen erbij kopen (naar rato).
 • Ruimte voor groei: binnen PharmaPartners bieden wij diverse Talentenprogamma’s aan, die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling, het inzetten van jouw talent en kracht en een programma om erachter te komen of dat jij jezelf in een leidinggevende rol ziet!
 • Een hechte, open werksfeer: Ervaar een warme, open werkomgeving waar collega’s samen successen vieren. Binnen PharmaPartners zorgt de Brabantse gezelligheid voor een laagdrempelige benadering en een sterke teamspirit.
 • Reiskostenvergoeding: Wij zorgen ervoor dat jouw reiskosten gedekt zijn. Ontvang een vergoeding van €0,23 per kilometer.
 • Uitdagende functie: Ga de uitdaging aan bij een organisatie die impact maakt in de samenleving in de zorgsector. Je draagt direct bij aan de maatschappij door te werken voor de zorg, waar jouw inzet het verschil maakt.
 • Sporten onder werktijd: Bij PharmaPartners moedigen we een gezonde levensstijl aan, inclusief sporten onder werktijd. Op dinsdag en donderdag heb je de mogelijkheid om samen met collega’s aan het eind van de dag te gaan sporten.
 • Hybride werken: Hybride werken bij ons betekent dat je twee keer per week op kantoor wordt verwacht, terwijl je de rest van de tijd de vrijheid hebt om vanuit huis te werken. Deze aanpak zorgt voor een balans van interactie en flexibiliteit.
 • Teamspirit: Versterk de teamgeest door deel te nemen aan diverse sportevenementen, zoals een tennistoernooi of de singelloop in Breda. Bouw samen met je collega's aan een hechter team.


Jouw sollicitatieproces


of