Overslaan naar content

Onze business units

eHealth

De Business Unit eHealth ontwikkelt het patiëntenportaal MijnGezondheid.net en de patiëntenapp MedGemak. Patiënten krijgen zo toegang tot hun actuele medische- en medicatiegegevens, tools om makkelijk in contact te komen met de huisarts of apotheek en betrouwbare informatie over geneesmiddelen en aandoeningen. Zo krijgen patiënten meer grip op hun gezondheid en wordt de druk bij huisartsen en apotheken verlicht.

Via de portaal MijnGezondheid.net en de app MedGemak kan de patiënt alles zelf regelen, zoals: het maken van een afspraak bij de huisarts, vragen om advies, een herhaalmedicatie aanvragen en wijzigingen doorvoeren in het dossier. Via een tablet, laptop en telefoon beschikken patiënten zelf over de belangrijke informatie.

Op dit moment maken er 7,4 miljoen mensen in Nederland gebruik van MijnGezondheid.net.

Wil jij werken bij eHealth? Samen met jouw team lever je een bijdrage aan de vernieuwde producten voor huisartsen en apotheken ter ondersteuning van haar patiënten.

Farmacie

De Business Unit Farmacie ontwikkelt het systeem Pharmacom voor apothekers in Nederland. De apotheker wordt ondersteund met software voor hun core business activiteiten. Zo helpen wij hen om efficiënt te werken, waarbij de veiligheid van de patiënt continu wordt bewaakt.

De apotheker kan via het systeem Pharmacom meer kennis halen over de medicatie van de patiënt en herhaalrecepten die aangevraagd worden. Apothekers werken in hetzelfde medicatiedossier van de huisarts, waardoor een apotheker precies weet wanneer een patiënt stopt met een bepaalde medicatie. Door de samenwerking met huisartsen worden de apotheekprocessen geoptimaliseerd en houden zij meer tijd over voor zorg.

Daarnaast heeft de helft van de apotheekbezoekers beperkte vaardigheden om bijsluiters te lezen en te begrijpen. Bij de Business Unit Farmacie maken zij bijsluiters op maat, waardoor de apotheker de patiëntenvoorlichting en het doelmatige geneesmiddelgebruik naar een hoger niveau tilt.

In Nederland maken er ruim 1000 apothekers gebruik van ons systeem Pharmacom.

Farmacie Groepen

De Business unit Farmacie Groepen ontwikkelt het systeem voor apotheekketens in Nederland. Denk hierbij aan apothekers zoals BENU, Alliance en Medsen. Deze ketens maken ook gebruik van ons systeem Pharmacom.

De apotheker kan via het systeem Pharmacom meer kennis halen over de medicatie van de patiënt en herhaalrecepten die aangevraagd worden.

Apothekers werken in hetzelfde medicatiedossier van de huisarts, waardoor een apotheker precies weet wanneer een patiënt stopt met een bepaalde medicatie. Door de samenwerking met huisartsen worden de apotheekprocessen geoptimaliseerd en houden zij meer tijd over voor zorg. Zo kan de drukte aan de balie gereguleerd worden met de Herhaalpost in Pharmacom.

Huisartsenzorg

De Business Unit Huisartsenzorg ontwikkelt het software systeem Medicom voor huisartsen in Nederland. We worden ouder, we leven langer en doen dat het liefst in onze vertrouwde woning. Hiervoor hebben we goede huisartsen nodig! Deze huisartsen hebben daarom een goedwerkend systeem nodig waar zij een duidelijk overzicht hebben van alle patiëntendossiers, waarin alles goed bijgehouden kan worden. 

Met onze ICT helpen wij huisartsen om deze rol goed te vervullen door gebruik te maken van ons systeem Medicom. Hierdoor houden zij meer tijd over voor zinnige, zuinige en patiëntgerichte huisartsenzorg.

Op dit moment maken er in Nederland ongeveer 2000 huisartsen gebruik van ons systeem.

Wil je werken bij Huisartsenzorg? Je komt te werken bij een domeinkenniskampioen en marktleider op het gebied van eerstelijnszorg voor huisartsen!

Afdelingen

Research & Development

Bij R&D wordt het ICT-systeem ontwikkeld, getest en aangepast door onze Developers, Testspecialisten, Business Analisten en Software Architecten.

Customer Support

Bij CS staan onze collega’s huisartsen en apothekers te woord over allerlei vragen die betrekking hebben tot ons systemen.

Innovatie

Bij Innovatie werken onze Business Analisten aan nieuwe innovaties die ingezet kunnen worden voor onze systemen die gebruikt worden door huisartsen en apothekers.

Sales & Marketing

Bij Sales & Marketing werken onze binnendienst medewerkers, marketeers en accountmanagers die zich bezig houden met bestaande en nieuwe huisartsen en apothekers die gebruik (willen) maken van ons systeem

Professional Services

Bij PS werken onze consultants en data specialisten om onze systemen te implementeren bij (nieuwe) huisartsen en apothekers en worden er trainingen gegeven over het gebruik van het systeem.