Skip to content

Testboostweek

In de laatste week van april heeft de ‘R&D Testboostweek’ plaatsgevonden. Tijdens deze week hebben de ontwikkelteams van alle business units de krachten gebundeld en zich een week lang gefocust op het versnellen en verbeteren van de testwerkzaamheden. In dit artikel lees je de ervaringen van enkele betrokkenen. Zij vertellen je graag meer over de mooie resultaten die zij in de Testboostweek hebben behaald.

Blije en tevreden klanten, dat is het doel

Op de Customer Support afdeling van PharmaPartners Farmacie is iedere dag anders, de werkzaamheden zijn erg breed en de vragen vanuit apotheken verschillen per dag. Van het aannemen van telefoontjes tot het verwerken van aanvragen en van vervolg analyses tot het geven van trainingen. Liz van der Stelt, Kaoutar Ezzahiri en Paul Gouweleeuw vertellen enthousiast over hun functies binnen Customer Support.

Na 42 jaar werken bij PharmaPartners met pensioen

42 jaar lang werkte Account Manager Huisartsenzorg Hans Vermeiden (65) met veel plezier en vol inzet bij PharmaPartners. Bij Medicom-praktijken en zorggroepen in Noord- en Zuid-Holland was hij kind aan huis. Per januari 2021 gaat Hans met vervroegd pensioen. “Het is goed, ik vond het fantastisch om met al die fijne mensen te mogen werken!”