Overslaan naar content

We vertellen je graag meer over ons

Voordat we beginnen...

...eerst een vraag aan jou: heb je toevallig al de verhalen van onze collega's gelezen? Zij geven jou namelijk de allerbeste indruk van wat voor bedrijf PharmaPartners is.

Of lees een paar artikelen die wij ook intern met onze collega's delen en krijg zo een indruk.

Waarvoor wij ons bed uitkomen

Wij willen de beste zorg mogelijk maken. Hoe? Met ICT die huisartsen en apothekers écht helpt hun werk samen goed te doen. Zij weten zelf het allerbeste hoe die ICT eruit ziet. Daarom hebben we veel contact met onze klanten en ontwikkelen we altijd samen met hen. We verbinden de ervaring uit het veld me de expertise die wij binnen PharmaPartners hebben.

Dat leidt tot de beste ICT-oplossingen.

Hoe is de sfeer?

Van oorsprong is PharmaPartners een familiebedrijf en dat merk je nog altijd aan de open cultuur. Onze organisatie is hecht en transparant. Van werkvloer tot directiekamer: overal heerst een prettige, informele sfeer en staan open en eerlijke collega’s voor je klaar.

We werken in hechte teams samen vanuit onze gedeelde waarden: toegewijd, ondernemend en vooruitstrevend. Eigenschappen die hard nodig zijn om de gezondheidszorg verder vooruit te brengen.

Ruimte voor jouw ambities

Wij gaan graag een werkrelatie voor de lange termijn met je aan. Daarom vinden wij het belangrijk dat alle collega’s de mogelijkheid krijgen om hun persoonlijke talenten te ontwikkelen. We doen er alles aan om elke functie afwisselend en uitdagend te houden. Via individuele trainingen en coaching krijgen onze collega’s de kans om hun dromen en ambities waar te maken.

Elke collega heeft een persoonlijk opleidingsbudget. Daarnaast nemen jaarlijks een aantal collega’s deel aan een van onze opleidingsprogramma’s. Het Talent Engagement Program is gericht op persoonlijke ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Het Leadership Development Program onderzoekt of deelnemers zich kunnen en willen ontplooien tot een van onze inspirerende, toekomstige leiders.

Carrièremogelijkheden zijn er genoeg, want we groeien sterk. We hebben continu nieuwe talenten nodig die zich willen inzetten voor de gezondheidszorg in Nederland.