Overslaan naar content

Verhalen van onze collega's

Guus de Jong - Customer Support Specialist

Maak kennis met Guus de Jong. Als Customer Support Specialist Farmacie Groepen helpt hij apotheken bij vragen of storingen in de applicatie. Daarnaast specialiseert Guus zich in Pharmacom voor ROC-omgevingen, volgde hij onlangs het Young Professional Program én is hij actief als BHV’er. “Ik vind het leuk om zo mijn bijdrage te kunnen leveren.”

Hester van Onzenoort - Employer Branding & Recruitment Specialist

Hester van Onzenoort werkt sinds november 2022 bij PharmaPartners als Employer Branding & Recruitment Specialist. Ze houdt zich onder andere bezig met de werving van nieuwe collega’s, het houden van sollicitatiegesprekken en zorgen dat PharmaPartners meer naamsbekendheid krijgt. Hester hecht veel belang aan de vertrouwensband die ze binnen PharmaPartners ervaart. “Doordat mijn collega’s en manager bij PharmaPartners mij het vertrouwen geven dat mijn advies van belang is, krijg ik het gevoel dat ze mij en mijn mening waarderen.”

Karlijn Horsten - Business Analist/Product Owner

Na vijf jaar als psycholoog te hebben gewerkt, kreeg Karlijn Horsten het gevoel dat zij niet helemaal op haar plek was. Via een traject met een jobcoach is zij in de zomer van 2022 bij PharmaPartners aan de slag gegaan als Business Analist en Product Owner binnen de business unit Huisartsenzorg. “Ik was erg benieuwd of deze rol in de IT-wereld goed bij mij zou passen, want het is iets heel anders dan het werken als psycholoog. Nu ruim een jaar later ben ik nog steeds blij dat ik deze stap heb genomen.”

Yoëlla van der Heijden - Marketing Assistent

“Mijn moeder zei altijd al dat ik in de zorg zou gaan werken. Ik koos uiteindelijk voor marketing, maar door mijn werk bij PharmaPartners draag ik toch mijn steentje bij aan de eerstelijnszorg.” Yoëlla van der Heijden kwam tijdens haar opleiding Commerciële Economie via een bekende van haar terecht bij PharmaPartners. Eerst voor haar meewerkstage, toen als werkstudent en later volgde een mooie afstudeerstage. Inmiddels werkt Yoëlla als Marketing Assistent voor de business units Farmacie en eHealth binnen PharmaPartners. “Na mijn afstuderen had ik natuurlijk ook een ander bedrijf kunnen zoeken, maar mede dankzij de leuke collega’s, zit ik hier helemaal op mijn plek.”

Sander Megens - Java Developer

Na het afronden van de masteropleiding Gezondheidswetenschappen heeft Sander Megens een traineeship voor beginnende Java Developers gevolgd. “Ik heb altijd al affiniteit gehad met ICT, dus het leek mij erg interessant om hier meer over te weten te komen. Tijdens het traineeship heb ik de basisbeginselen van Java onder de knie gekregen en in de praktijk kunnen toepassen tijdens een aantal stage-opdrachten. Hierna was het tijd voor het ‘echte werk’ en heb ik bij PharmaPartners gesolliciteerd als Java Developer binnen Huisartsenzorg. Een bewuste keuze, want hierdoor bleef ik toch nog betrokken bij de gezondheidszorg.” Sander is sinds 2017 werkzaam voor PharmaPartners.

Frank de Smit - Customer Support Specialist

Frank de Smit is nadat hij acht jaar thuis voor zijn kinderen heeft gezorgd, gestart bij PharmaPartners als Customer Support Specialist Huisartsenzorg. Nadat Frank besloot weer aan het werk te gaan, kwam hij in 2022 uiteindelijk bij PharmaPartners terecht. “Ik had eerder al werkervaring opgedaan als Customer Support medewerker en heb daarnaast affiniteit met ICT. Ik wil mensen kunnen helpen, vooral de telefonische hulpverlening spreekt mij aan, dat ligt mij goed.”

Sonja Nederhoed - Commercieel Medewerker Binnendienst

Net voor de uitbraak van de coronapandemie in 2020 is Sonja Nederhoed gestart als Commercieel Medewerker Binnendienst voor de business unit eHealth. “Rustig inwerken zat er niet in, want kort na mijn start brak de coronachaos uit. Ineens moest alles online en digitaal, waardoor de eHealth-tak in korte tijd enorm is gegroeid. Het was een drukke periode waarin we met elkaar heel hard hebben gewerkt, maar ik vond het heel leuk om te mogen bijdragen aan de groei die we hebben ingezet.”

Paul van Noorloos - Commercieel Medewerker Binnendienst

“Het allerbelangrijkste in mijn werk is plezier; als dat weg valt, valt de rest ook weg.” Paul van Noorloos werkt als Commercieel medewerker binnendienst bij Farmacie Groepen. “Toen ik 59 was en op zoek moest naar een nieuwe baan, sloeg de angst wel even toe. Inmiddels werk ik alweer een jaar bij PharmaPartners. De keuze om hier te gaan werken heb ik weloverwogen gemaakt. Dit is waarschijnlijk mijn laatste baan, ik wil een goede finale van mijn carrière hebben.”

Camiel Villa Rikkers - Developer Huisartsenzorg

Camiel Villa Rikkers werkt sinds de zomer van 2022 bij PharmaPartners. Met een passie voor en achtergrond in de zorg kwam hij bij PharmaPartners terecht. ‘Ik werd heel warm ontvangen, het gevoel was meteen goed. Ik wil graag bijdragen aan het goed kunnen uitvoeren van zorg, want ik weet hoeveel uitdagingen dat met zich meebrengt.’

Patrick Vennix - Customer Care Specialist

Sinds de zomer van 2022 is Patrick Vennix werkzaam bij PharmaPartners. Als Customer Care Specialist Huisartsenzorg staat hij Medicom-gebruikers telefonisch, via de chat of via het klantenportaal te woord. “We zijn dagelijks echt als team bezig om vragen of meldingen van klanten op te pakken. Dit zorgt ervoor dat ik met eventuele vragen ook altijd bij mijn collega’s terechtkan. De hechte teamsfeer en het diverse contact met klanten maken dat ik met veel plezier naar mijn werk ga.”

Esther Struijs - Business Analist

Na 7 jaar is Esther Struijs weer terug van weggeweest. “Al die jaren dat ik ergens anders werkte, dacht ik met plezier terug aan de collega’s van PharmaPartners. Collega’s die vooruit willen en dat samen willen doen. Dat is bij andere organisaties niet altijd vanzelfsprekend. Persoonlijke ontwikkeling is bij PharmaPartners belangrijk. Daardoor bleef PharmaPartners al die tijd aantrekkelijk.” Sinds mei 2022 werkt Esther als Business Analist.

Kaoutar Ezzahiri - Consultant

De slogan met je hart in de zorg, met je hoofd in de ICT past helemaal bij Kaoutar Ezzahiri, Consultant Farmacie bij PharmaPartners: “Ik heb hart voor de patiënt én het personeel in de zorg. Om hen op de meest efficiënte en makkelijke manier te laten werken, dat is tegenwoordig ICT. Dat ik daar een steentje aan bij kan dragen, is voor mij heel waardevol.”

Jan van Uijen - Testspecialist

“Bij PharmaPartners vroegen ze naar mijn ambities nog voordat ik hier zelf over begon. Hier denkt mijn leidinggevende samen met mij over mijn toekomst. We blijven niet in de ontwerpfase, maar gaan ook echt tot acties over die zorgen dat ik terecht kom waar ik naartoe wil.” Jan van Uijen werkt sinds 2020 als testspecialist bij PharmaPartners. 

Veronika Babina - Commercieel Medewerker Binnendienst

In januari 2023 werkt Veronika zes jaar bij PharmaPartners. Als Commercieel Medewerker Binnendienst Huisartsenzorg is zij het eerste aanspreekpunt voor klantvragen over offertes, facturen aanvullende modules of maatwerkprojecten. “De zorg heeft mij altijd geïnteresseerd en in deze functie bij PharmaPartners kon ik dit optimaal combineren met mijn financiële achtergrond”, vertelt Veronika.

Sabira Asrihi - Customer Support Specialist

“Ik kijk iedere dag weer uit naar de waardering die ik krijg van onze klanten. Weten dat ik bijdraag aan de eerstelijnszorg; daar haal ik mijn energie uit.” Sabira Asrihi is Customer Support Specialist bij PharmaPartners Farmacie. Ze vertelt graag meer over haar werkzaamheden en passie voor de eerstelijnszorg.

Anne-Marie Broekhuisen - Product Owner/Business Analist

"Mijn terugkeer bij PharmaPartners voelde als thuiskomen. Vanwege mijn overlappende ervaring tussen softwareontwikkeling enerzijds en de praktijk anderzijds kan ik een goede vertaling tussen deze twee maken. Het geeft mij veel energie om de schakel te zijn tussen business en IT.”

Ruud van Hooijdonk - Testspecialist

"Ik leer iedere dag nieuwe dingen." Ruud van Hooijdonk werkt als Testspecialist bij PharmaPartners en vierde in augustus 2022 zijn 12,5-jarig jubileum. “Ik ervaar succes zodra alles op zijn plek valt; als een release goed verloopt, maar ook als ik een nieuw programma onder de knie krijg.”

Jos Abrahams - Software Ontwikkelaar

“Ik vind het leuk om dingen zelf uit te zoeken. Als ik iets niet snap, bijt ik me erin vast tot ik het wel weet.” Jos Abrahams werkt al sinds 1985 bij PharmaPartners, waarvan 27 jaar als Software Ontwikkelaar. “De techniek en inhoud vind ik het allerleukste.” Na 38 jaar heeft Jos afscheid genomen van PharmaPartners om te gaan genieten van zijn pensioen.

Elma Gelens - Software Ontwikkelaar

“Er kan zoveel meer dan je denkt.” Elma Gelens was de eerste vrouwelijke ontwikkelaar én eerste blinde collega binnen PharmaPartners. Inmiddels werkt ze al sinds 2008 als Software Ontwikkelaar bij ons. “Ik kan zelf nooit als arts aan de slag en heb mijn beperkingen, maar ben er trots op dat ik mijn steentje bijdraag aan betere zorg. Ik weet uit eigen ervaring hoe belangrijk goede zorg is.”Corné van Halum - Directeur

Ooit Customer Care-medewerker is Corné van Halum in oktober 2021 gestart als de nieuwe directeur PharmaPartners Farmacie. Van Halum was eerder al interim-directeur en volgde Sander de Jong toen blijvend op.